Bemutatkozás » Rólunk

friendlyway Magyarország Kft.
intelligens megoldások a barátságos kommunikációra


A friendlyway 1998 óta világvezető cégeket lát el, és ami azt illeti, fokozatosan átállította az ügyfél-kommunikációjukat a klasszikusról az információs és értékesítési pontokon elhelyezett (on the spot) digitális hirdetésre.

Az intelligens "otthonon kívüli" (out of home) ügyfél-kommunikációnak ezt a formáját nevezik "digital signage"-nek, azaz digitális tartalomszolgáltatásnak.

A friendlyway legtöbb berendezésével és naprakész projektjeivel az úttörők közé tartozik Európában, a Közel-Keleten és Észak-Amerikában.

Mi az a digital signage?


A "Digital Signage" A "Digital signage" digitális médiatartalmak közvetítését jelenti, hirdetési és információs rendszerekben, egyedi célcsoportok eléréséhez, közterületeken, pl. reptereken, vasútállomásokon, buszmegállókban, szállodákban, étteremláncokban, gyógyszertárakban, benzinkutakon, múzeumokban stb., valamint a kiskereskedelemben - értékesítési pontokon - elektronikus plakátokkal (digitális kijelzőkkel).

Nem csak helyhez kötve, hanem a friendlyway-jel mobilan is, mobil telefonokon


A mobil marketing tökéletesen illeszthető a friendlyway digital signage megoldásaival, a hirdetések interaktív formájaként, a média-mix világában. Ezáltal a helyhez kötött kommunikációs csatornák kiterjeszthetők a mobil kommunikációs marketing útján, a mobiltelefonokra is.

A hirdetők a mobiltelefonokon közvetlenül elérik célcsoportjaikat, elkerülve a felesleges próbálkozásokat:

A digital signage piaca rohamosan növekszik a teljes "otthonon kívüli" reklámvilág átrendeződésével, és az új digitális média reklámlehetőségekkel az értékesítési pontokon.

A különböző márkák gyártói a megvásárlásra való bíztatás jegyében, egyre inkább tájékoztatni akarják a vásárlóikat a termék előnyeiről, ezért bemutatják őket, közvetlen hirdetéssel, az értékesítési pontokon. Ezáltal elérik, hogy meg is vegyék őket. A friendlyway projektjeiben háromjegyű százalékszámokban tudja kimutatni az értékesítés erős növekedését. Az otthon kívüli reklámpiacot, az online reklámpiac mellett, a világon mindenhol a legnagyobb növekedési rátával jegyzik, és egyre nagyobb szeletet kanyarít ki a reklámtortából.

A rendelkezésre álló lehetőségek bővülésével, és a digital signage rendszere, szoftvere és a szolgáltatása iránti igény növekedésével a szolgáltatók száma is gyarapodik.

A friendlyway Magyarország Kft. a cégek közt egyedülállóként, egyetlen forrásból kínál minden szolgáltatást.

Ennek köszönhetően ügyfeleink egy sor szolgáltatáshoz juthatnak hozzá, a friendlyway széleskörű tapasztalatát gyümölcseként
  • Reklám és média szolgáltatások (helyhez kötött és mobil)

  • Hálózatkezelés és tartalomszolgáltatás

  • Hardver- és szoftvertechnológia

A friendlyway, helyzetéből fakadóan kijelzők és képernyők világméretű hálózatának felügyeletére és ellenőrzésére képes, miközben helyi és személyre szabott tartalommal látja el őket.

Weboldal kezelőkkel, médiacégekkel és marketingcégekkel együttműködésben lehetővé teszi a pontos célcsoport elérését, személyre szabott és helynek megfelelő tartalommal.

Mindezt helyhez kötött "digitális hirdetőtáblákon" és mobil készülékeken, mint például mobiltelefonokon és PDA-kon is.

Milyen előnyökkel jár a friendlyway szolgáltatásainak használata?


Pontos és hatékony
A digitális tartalmat rendkívül nagy hatékonysággal és pontossággal lehet változtatni, és távvezérléssel lehet időzíteni. A friendlyway szolgáltatások használata ezáltal kiváló befektetés-megtérülést kínál, a hagyományos és klasszikus reklámokhoz képest.

A reklámüzeneteket gyakorlatilag bármelyik pillanatban meg lehet változtatni, további szerkesztési költségek nélkül. Így másodpercenként jelentős számú internetes tartalmat lehet közzétenni.

Teljesen automatizált
A friendlyway egy automatizált webes platformon keresztül lehetőséget ad a tartalmak egyszerű összekapcsolására, a kellő helyen való hirdetésre, és mindezt egyértelműen meghatározott célcsoportoknak. Ez a szolgáltatás elengedhetetlen a hirdetőknek a helyhez kapcsolódó tartalmak, valamint a személyre szabott hirdetési üzenetek előnyeinek kihasználásához (mobil és helyhez kötött).

A friendlyway világszerte felügyeli és frissíti a teljesen automata vagy a friendlyway távvezérlő rendszerrel egy gombnyomással aktiválható kijelzőket és hirdetőképernyőket, és így biztosítja, hogy a megfelelő üzenet kerüljön közvetítésre, a kellő időben, a kellő helyen. Végül, de nem utolsó sorban, a marketing szakemberek világszerte készítenek saját részre mérvadó felméréseket, melyek alapján megállapítható, hogy a hirdetőknek hozzáadott értéket ajánl a friendlyway teljesen automatizált rendszereinek használata.

Friendlyway technológia
A friendlyway technológia számos sikeres nemzetközi projekt gerincét alkotja. A technológia a vonzó digital signage rendszert foglalja magába, melyet a világ vezető márkái már magukévá tettek.

A friendlyway digital signage szoftvert a legjobbnak és leginkább felhasználóbarátnak tartják a világ digital signage piacán.

A friendyway ügyfelei még sikeresebbé válnak


  • A friendlyway ügyfelei nagyon magas nézettséget érnek el a versenytársaikkal szemben
  • A friendlyway ügyfelek lényegre törő, célcsoport-specifikus információt közölnek, valós időben
  • A friendlyway ügyfelei kiváló befektetés-megtérülésnek örvendhetnek, az alacsony fenntartási költségnek és sokszoros hirdetésnek köszönhetően
  • A friendlyway ügyfelei egészen a vásárlási szándék kialakulásáig élvezhetik a hirdetések hasznát, anélkül, hogy felesleges kiadásaik lennének az értékesítési pontokon
  • A friendlyway ügyfelek aktívan foglalkoznak a márkájuk megerősítésével
  • A friendlyway ügyfelei interaktív kapcsolatban állnak a célcsoportjaikkal, az interaktív digital signage-en keresztül, valamint a mobil eszközök bevonása által (mobil telefonok, PDA-k)
  • A friendlyway ügyfeleinek jobb rálátásuk van vásárlóik szokásaira, annak köszönhetően, hogy a friendlyway technológia összekapcsolódik a vásárlói hűség rendszerrel.
A friendlyway Magyarország Kft. szolgáltatásai és termékei Európában, a Közel-Keleten és Észak-Amerikában érhetők el. Megjegyezzük: egy felmérés szerint, melyben több mint 200 friendlyway ügyfél vett részt, az összes friendlyway ügyfél 98%-a elégedett / nagyon elégedett vagy le van nyűgözve a friendlyway rendszerek használatának sikerességétől. Fedezze fel a megoldások sokféleségét, és ismerjen meg újabb példákat a virtuális "friendly-Solution-City" használatára a különböző iparágakban. .

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:


 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile