Digitális kijelzők » friendlyway catwalk 84

friendlyway catwalk 84


Parádés stílus digitális luxuskörnyezetben

Szupermodelleket Párizs, Milánó, London, New York és Tokió kifutóin lehet látni - most pedig az Ön saját városában is. Miért enné az irigység a világ legfelkapottabb divatbemutatóinak exkluzív VIP vendéglistája után, ha egyszer láthatja ezeket a bemutatókat életnagyságban és élethű minőségben a kedvenc helyi divatszalonjában?

A friendlyway catwalk 84 két szegmensből álló - kiváló fényerősségű és teljes felbontású - képernyői illesztési csík nélkül illeszkednek egymáshoz, és így kombinálható, akár 2 méter fölötti képernyőmagasságot tesznek lehetővé.

A készülék nagyteljesítményű multimédiás számítógép magja nagy felbontású videó tartalom zökkenőmentes lejátszását teszi lehetővé, a friendlyway composer 7 média vezérlőszoftver pedig egy illesztési csík-mentes, függőleges 84 (!) colos képernyővé illeszti össze a két kijelzőt.

Kortyoljon bele a Dom Perignon-jába a helyi divatközpontban, és élvezze a nemzetközi "haute couture" -t életnagyságban a képernyőn - a friendlyway catwalk 84-en keresztül.

egyedi dizájn

digtal luxury

digital luxury


barátságosan a gyakorlatban

dimensions

Dimension #1


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

Alkalmazási területei:


  • Modern prezentációs rendszer
  • Kereskedelmi alkalmazás
  • Videós prezentációs rendszer
  • Kiállításokra alkalmas

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile