Kioszk rendszerek » friendlyway imagine 32

friendlyway imagine 32
friendlyway imagine 32 inches LCD kijelzővel konferenciákhoz


Média alapú konferencia megoldás

Érték akkor teremtődik, ha a kreativitásból ötletek születnek, az ötletek pedig sikert hoznak. A friendlyway imagine 32 pontosan ezzel a céllal került kifejlesztésre: hogy elősegítse az értékteremtést.

A friendlyway média alapú konferencia készüléke alkalmas mindenfajta előadás, videó konferencia, közös fejtörés, ötletbörze és egyéb csoportos, személyes kommunikáció támogatására.

A kioszk elegáns, süllyesztett üvegfelülete érintés-érzékeny, így a felhasználók az előadás és alkalmazás során az ujjuk érintésével tudják irányítani.

Az asztalban egy nagyteljesítményű multimédiás PC is el van rejtve. Ez gond nélkül megbirkózik a legkifinomultabb média előadások kihívásaival is. A friendlyway imagine 32 olyan befektetés, amelyet sosem fog megbánni: innovációt ösztönző innováció.

egyedi dizájn

friendlyway imagine 32
friendlyway imagine 32
friendlyway imagine 32
friendlyway imagine 32

barátságosan a gyakorlatban

méretek

Méretek #1


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

Felhasználási területei:


  • Irodai tájékoztatás
  • Konferencia rendszer
 

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile