Szoftverek » friendlyway biztonsági böngésző » contact manager

Az internet kioszk szoftver biztonságos böngészőnk meg tudja védeni a TFT kijelzőket és TFT monitorokat a visszaélésektől. Ezzel az internet kioszk szoftverrel tökéletesen védetté tehető az érintőképernyős kioszkok, PC-k vagy intranet állomások internet hozzáférése.

A contact manager integrálja ezt a web böngésző funkciót és hatékony ügyfélkapcsolat-kezelést ajánl.

Az Ön problémája:

A névjegyeket nagyon gyakran elnyelik az öltönyzsebek, és az ügyfelek hiába várnak a megígért tájékoztató anyagokra.

A mi internet kioszk szoftver megoldásunk:

Az érintőképernyős kioszk automatikusan beolvassa az ügyfél névjegykártyáját, és kikérdezi az ügyfeleket, hogy mi érdekli őket az Ön cégével és termékeivel kapcsolatban. A begyűjtött adatok elektronikus úton átkerülnek a cég irodájába, és a megfelelő információk automatikusan kiküldésre kerülnek: a felmérés vázlatának összeállítása, a felmérés beprogramozása (25 kérdésig) és jelentés készítése a felmérés eredményei alapján. Az érintőképernyős kioszk internet kioszk szoftvere rongálás ellen védett.

Miért előnyös ez Ön számára:

  • nem kell az adatok bevitelével tölteni az időt
  • automatikus kapcsolat nyomon követés
  • a beszélgetésre lehet koncentrálni
  • nem vész el ügyfélkapcsolati adat
  • nem kerülhet gépelési hiba a címbe, telefonszámba

Internet kiosk software for touch screen kiosks

Ügyfeleink mondták nemrég:


SAP AG, Walldorf, Germany:
" A friendlyway mintaszerű szolgáltatást nyújtott. Az elvárásainkat tejesen zökkenőmentesen valósították meg, a szűkös időkorlát ellenére. Minden elvárásunkat 100 százalékosan teljesítették. A rendszer teljes mértékben felhasználóbarát volt. Az érintőképernyős kioszk designját mindenki megcsodálta. "

internet kiosk software functions:

Internet kiosk software for touch screen kiosks

működés közben

contact manager

gyorsabb

customer interest

customer interest

additional information

additional information


demo video

demo video

overview

overview


friendlyway HOTLINE @ +36-(1)-785-35-05

Nagyon gyakran előfordul vásárokon és egyéb eseményeken, hogy lehetséges vásárlók névjegykártyája elkeveredik a standon dolgozók öltönyzsebében. Ahhoz képest, hogy a cégek mennyit áldoznak kiállításokon, rendezvényeken való megjelenésre (a standbérletre, az installációra), pont a legfontosabb szempontot - a kapcsolatépítést - gyakran elhanyagolják.

A friendlyway contact manager internet kioszk szoftver automatikusan begyűjti a névjegykártya-adatokat vásárokon, kongresszusokon és más eseményeken. Az ügyfélnek, vagy a standon dolgozó munkatársnak az érintőképernyős kioszk névjegykártya-olvasójára kell helyeznie a névjegyet. Ekkor az automatikusan beveszi és beszkenneli. A névjegykártya adatait egy nagyteljesítményű szövegfelismerő internet kioszk szoftver leolvassa, és eltárolja az adatbázisban. A kezelő újra ellenőrizheti a névjegykártya adatokat az érintőképernyős kioszk monitorán, és ha szükséges, manuálisan változtathat rajtuk. A felismerési arány 90%. Az adatok automatikus gyűjtésének köszönhetően többé nem szükséges az elérhetőségek manuális gyűjtése, adatlapok segítségével. Ügyfelünk, az SAP számításai szerint az automatikus adatgyűjtés a felvett ügyfelenkénti költséget 2,5 euróról 0,25 euróra csökkenti. Mivel az internet kioszk szoftver elektronikusan elküldi az elérhetőségi adatokat, és könnyedén lehet marketing anyagokat kiküldeni az egyes ügyfeleknek, még aznap sor kerülhet a kapcsolatfelvételre vagy az ajánlattételre. Ezzel értékes idő takarítható meg, és az ügyfél számára meggyőző szolgáltatást nyújthat az érintőképernyős kioszkok által.

A friendlyway contact manager internet kioszk szoftver kedvező áron bérelhető vásárokra és egyéb rendezvényekre. Semmi miatt nem kell aggódnia. Létrehozzuk az alkalmazás formáját a cége arculatának megfelelően, odavisszük, és helyben telepítjük a contact managert, kérésre feldolgozzuk, és elektronikusan elérhetővé tesszük a begyűjtött adatokat. Természetesen minden információt a legbizalmasabban kezelünk.

Különleges internet kioszk szoftver funkciók:


A friendlyway contact manager csomag tartalmazza a friendly biztonsági böngészőt, az internet kioszk szoftvert, amely biztonságossá teszi az interaktív információs állomásokat. Ez az internetes böngésző tökéletes védelmet nyújt minden plazmakijelzőnek, plazmamonitornak és internetes elérhetőségű érintőképernyős kioszkoknak. A prezentációs, multimédiás rendszerező és médiavezérlő szoftver, a friendlyway composer integrációjával csúcsminőségű médialejátszás válik lehetővé, mint pl. élő TV adás, internet, Powerpoint, Macromedia Director, DVD és számos egyéb média típus. Nincsenek médiakorlátok.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 


Újdonságok

Most már színfelismeréssel is
Az érintőképernyős kioszkok új, színfelismerő névjegykártya-beolvasójával még a különleges arculatú névjegykártyák azonosítási aránya is emelkedett.

Adatok online vagy offline mentése
A begyűjtött elérhetőségi adatokat offline is mentheti, a helyben lévő érintőképernyős kioszkra, vagy online, az internetes adatbázisába.


 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile