Digitális kijelzők » friendlyway supreme 57

friendlyway supreme 32
friendlyway supreme with 57 inch LCD display in landscape format


Az érzéki multimédium

Hunyja le a szemét egy pillanatra. Képzelje el a napfényes kaliforniai kikötőt, a "Marina del Rey-t". A kék égen felhőpamacsok úsznak. A fehér yacht lágyan ringatózik a szélben, és az acélsodronyok ritmusosan nekiverődnek az árbocoknak. Ön most a friendlyway supreme 57 világában jár.

Élvezze a friendlyway supreme 57 hatalmas kijelzőjének fényét és lenyűgöző ragyogását. Próbálja ki az érzéki multimédiumot a saját világában.

A friendlyway supreme 57 nem csak technológiai eleganciát hoz létre, de az Ön magabiztos fellépését is kihangsúlyozza. Ne menjen bele kompromisszumokba.

egyedi dizájn

brilliant 57 inch display

brilliant 57 inch display

impressive appearance

impressive appearance


barátságosan a gyakorlatban

dimensions

Dimensions #1

dimensions

Dimensions #2


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

Alkalmazási területei:


 • elektronikus ajtótáblák
 • látogatók üdvözlésére szolgáló oszlopok
 • virtuális recepció megoldások
 • polcra helyezhető képernyők
 • reklámképernyők, mint bolti kellékek
 • szörfözésre használatos állomások
 • dolgozók intranet hozzáférési megoldásai
 • iránymutató rendszerek
 • vásári információs rendszerek
 • megrendelési rendszerek a vendéglátóiparban
 • pénztári képernyők
 • ügyféltanácsadó munkahelyek
 • gépkezeléshez használt vezérlő képernyők
 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile