Digitális kijelzők » friendlyway d-sign 17

Digitális kijelzők and Touch screen kiosk System - Nagyításhoz kattintson ide!
A stabil és egyidejűleg elegáns fémházba integrált képernyő-/PC-kombináció által a friendlyway mini rendszerek alkalmazási területei éppen olyan sokrétűek, mint a termék maga. A ventilátor nélküli PC ráadásul még bármilyen formájú házba való integrálást is lehetővé tesz. A friendlyway mini így ideális digitális üzleti berendezésbe, modern bolti kelléknek, vagy kiállítások számára. Akár a közönséges üzleti szerkezetbe, akár polcos berendezésbe, vagy a kirakatba helyezik őket, a friendlyway mini reklámképernyők arcukat változtatják, de nem a karakterüket. A friendlyway mini rendszerek alkalmazásához különleges szoftvermegoldásokat fejlesztettek ki. A területrendezés tervezésétől kezdve a friendlyway minik digitális kitáblázásra való alkalmazásán át a látogatók üdvözléséig.

outstanding Digitális kijelzők design

Digitális kijelzők System
Digitális kijelzők System
friendlyawy d-sign 17/21

flexibl Digitális kijelzők equipment options

Érintő-

Érintő- képernyő

presentation software

médiaszerkesztő

presentation software

biztonsági böngésző


barátságosan a gyakorlatban

door sign

door sign

receptionist

receptionist

slim touch screen kiosk

slim

customized

customized


touch screen kiosk delight

d-sign delight

friendlyway d-sign 17/21 bei BMW

BMW

overview

overview


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

A friendlyway mini megoldások 6,4 - 17,0 colos méretekben állnak rendelkezésre. Minden képernyő választhatóan érintéssel működik és integrált PC-vel kapható. Az integrált PC nélküli friendlyway minik minden használatban lévő multimédiás PC-hez külsőleg csatlakoztathatók. A kompakt információs kioszk rendszerekkel minden tárgy szó szerint átalakítható multimédiás terminállá. Így a minik például olyan felnagyított termékekké integrálhatók, mint plüssállatok (gyerekterminálként), üvegek, vagy akár felnagyított árucsomagolások (termékpromócióhoz). A friendlyway minikkel mindenütt jelen lesz az interaktív vevőinformáció.

Alkalmazási területei:


 • elektronikus ajtótáblák
 • látogatók üdvözlésére szolgáló oszlopok
 • virtuális recepció megoldások
 • polcra helyezhető képernyők
 • reklámképernyők, mint bolti kellékek
 • szörfözésre használatos állomások
 • dolgozók intranet hozzáférési megoldásai
 • iránymutató rendszerek
 • vásári információs rendszerek
 • megrendelési rendszerek a vendéglátóiparban
 • pénztári képernyők
 • ügyféltanácsadó munkahelyek
 • gépkezeléshez használt vezérlő képernyők

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile