Szoftverek » friendlyway biztonsági böngésző » video consult

Az internet kioszk szoftver biztonságos böngészőnk meg tudja védeni a TFT kijelzőket és TFT monitorokat a visszaélésektől. Ezzel az internet kioszk szoftverrel tökéletesen védetté tehető az érintőképernyős kioszkok, PC-k vagy intranet állomások internet hozzáférése.

A video consult internet kioszk szoftver rendszer magában foglalja ezt a web böngésző funkciót, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a videó konferenciákat.
internet kiosk software for touch screen kiosks

internet kiosk software for touch screen kiosks

Az Ön problémája:


Minden helyszínen elérhetővé tenni a szakértelmet.

A mi internet kioszk szoftver megoldásunk:

A friendlyway minőségi, első osztályú videó konferencia megoldása lehetővé teszi az Ön cége számára, hogy szakértő tanácsadókat hívjon fel bárhol, akár irodai PC, mobil telekommunikációs kapcsolattal rendelkező multimédiás notebook vagy érintőképernyős kioszk használatával. "Optimális az internet kioszk szoftver mobil vagy helyhez kötött használatához. "

Sixt GmbH & Co Autovermietung KG, Pullach (Car Rental):
"A friendlyway AG-ben olyan partnerre találtunk, akivel gyorsan meg tudjuk valósítani, és piacra tudjuk dobni az innovációinkat. A virtual counter érintőképernyős kioszkok és CarExpress gépek csúcsminőségű technológiája és elegáns, jövőbe mutató designja erősíti ipari innovátor pozíciónkat."

Az alkalmazást az érintésvezérelt képernyő megérintésével lehet elindítani. A háttérben létrejön a DSL videó kapcsolat egy call centerrel vagy az Ön cégével. Az ügyfél a közel teljes képernyős videó ablakban jó minőségben látja személyes ügyintézőjét, és hangszórón keresztül beszélhet vele.

Amennyiben sávszélesség-hullámzásra lehet számítani, be lehet állítani a szükséges sávszélesség követelményeit.

A friendlyway video consult internet kioszk szoftverrel az üzletkötők szaktudása rugalmasan eljuttatható bárhová - és csak addig kell ott tartani, amíg a szakértelmükre szükség van. Természetesen, örömmel együttműködünk az Ön ügynökségével, az Ön érintőképernyős kioszk portáljának megvalósításban. Ez esetben szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk cége megfelelő bemutatásában.

internet kiosk software ideal for...

videoconsult
videoconsult
videoconsult

internet kiosk software functions:

szakértelem

szakértelem

tudásközpont

tudásközpont

call center

call center

rendezés

rendezés


vizuális

vizuális

sávszélesség

sávszélesség

konferencia

konferencia

továbbítás

továbbítás


kompatibilitás

kompatibilitás

hálózati

hálózati elérés

demo video

Demo video

overview

overview


friendlyway HOTLINE @ +36-(1)-785-35-05

Természetesen, örömmel együttműködünk az Ön ügynökségével, az Ön érintőképernyős kioszk portáljának megvalósításban. Ez esetben szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítünk cége megfelelő bemutatásában.

Ügyfeleink az érintőképernyős kioszk portálról:


CNET Networks Deutschland:
" A friendlyway Surf-Internet érintőképernyős kioszkjai tökéletesen alkalmasak élő előadásokhoz, mert felhasználóbarátok, és rendkívül professzionális a designjuk."

A friendlyway video consult internet kioszk szoftver tehát egyesíti a költséghatékony gépi funkcionalitást a csúcsminőségű ügyfél-tanácsadással. Keressen meg minket, szívesen válaszolunk kérdéseire. 


Újdonságok

A legújabb videó tömörítés, a H.264 szerint
A H.264 szabvány használatának köszönhetően a friendlyway video consult internet kioszk szoftver ragyogó kép- és hangminőséget tesz lehetővé az érintőképernyős kioszkokon.

Dinamikus sávszélesség-kezelés
A friendlyway video consult internet kioszk szoftver megoldása folyamatosan vizsgálja a létrehozott kapcsolat sávszélességét, és dinamikusan szabályozza az érintőképernyős kioszk videó képének minőségét.


 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile