Megoldások » Beltéri szoftver megoldások » Vendégek üdvözlése

Vendégek üdvözlése


Az első benyomás mindig döntő fontosságú. Az, ahogy a vendégeket fogadja, a vállalat stílusát és nyilvános arculatát tükrözi. A friendlyway visitor welcoming megoldásával gyorsan és egyszerűen frissítheti vendéglistáját, és mindig időben ott lehet a következő vendég neve a digitális kijelzőn, az előcsarnokban. Természetesen úgy programozzuk a visitor welcoming alkalmazást, hogy idomuljon a vállalat arculatához. Az alábbi példák meglévő ügyfeleink korábbi design mintáit mutatják be. További részletekért kérjük, keressen meg minket! Örömmel készítünk önnek egyedi megoldást vendégei üdvözlésére, a cége előcsarnokában.
Visitor Welcoming

Alkalmazási területek: épületek előcsarnoka, vásári standok, várótermek, hivatalok

Funkciók


 • Látogatók nevének listája
 • Web-alapú adminisztráció, adatkezelés
 • Teljesen egyedi megjelenítés
 • Zökkenőmentes illesztés Microsoft Outlookkal vagy Lotus Notes-szal
 • A várakozók hangos vagy képi figyelmeztetése egy várakozó sorrend-kezelő / ügyfélhívó rendszeren keresztül
 • Vendégekkel megbeszélt időpontok kezelése
 • Ügyletek tartalmának prezentációkban vagy videókban való megjelenítése
 • Bármilyen másik "beltéri kommunikációs" megoldással kombinálható

Előnyök


 • Magasabb szintű szolgáltatás a vendégek személyre szabott üdvözlése és tájékoztatása által
 • Költség hatékony kezelés webes frissítés vagy Microsoft Exchange útján
 • Imázs javítása a kifinomult, modern cég arculatnak köszönhetően

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile