Megoldások » Beltéri szoftver megoldások » Vállalati TV

Vállalati TV


A modern üzleti élet fontos része az alkalmazottak rendszeres tájékoztatása, pedig sokszor nem fordítanak rá kellő figyelmet. A friendlyway corporate TV megoldásával egy virtuális TV csatornán keresztül nyújthat tájékoztatást a cég ügyeiről az alkalmazottaknak. A friendlyway composer 7 szoftverrel kombinálva, a Corporate TV-vel minden fontos vállalati hírt közzétehet. Fokozott kényelmet jelent, hogy a híreket automatikusan lehet frissíteni. A friendlyway közvetlenül segít a tartalom beprogramozásában is. Kérjük, további részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat.
Corporate TV

Felhasználási területek: vállalati TV; vásári TV

Funkciók


 • A cég adatainak egyszerű összeállítása (minden médiaformátum: PowerPoint, video, képek, szöveg, audio, PDF, stb.)
 • A céges tartalom programozott lejátszása
 • Dinamikus valósidejű tartalom beépítése külső adatbázisból
 • Rugalmas képernyőfelbontás
 • Offline prezentációk
 • Egész rendszerre kiterjedő beállítások helyi kezelése
 • Zökkenőmentes, megszakítás nélküli média átmenet
 • Képernyő-kikapcsolás beállítása

Előnyök


 • Alkalmazottak tájékoztatása számítógép nélkül
 • Költség hatékony kommunikáció az alkalmazottakkal, az automatikus tartalomfrissítésnek köszönhetően
 • Hibamentes tartalomlejátszás
 • Szerkesztés és frissítés magas szintű IT tapasztalat nélkül
 • Könnyű kezelhetőség a Microsoft Office-alapú felületkialakításnak köszönhetően (Outlook, PowerPoint)

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile