Digitális kijelzők » friendlyway impress 40/46/57

touch screen kiosk - Nagyításhoz kattintson ide!
Az új friendlyway impress nem egyszerű digitális kijelző. A méret és elegancia, a funkcionalitás és technológia tökéletes kombinációja. Ha szereti a kivételes dolgokat és igényeiből nem enged, a friendlyway impress-szel különleges üzenetet közvetíthet.

Az alábbi jellemzők teszik a friendlyway impress-t egyedülálló rendszerré:

Ultravékony design Vízszintesen döntött, hatalmas, 60 colos kijelző Integrált virtuális képernyő-megosztás többféle média egyidejű élvezetére A krómozott oldalszegélyek növelik az eleganciát Modern, nagyteljesítményű PC bárminemű kompromisszum nélkül.

Magától értetődik, hogy a friendlyway impresst a legnagyobb teljesítményű PC technológiával szereltük fel. A műszaki összetevők felújíthatóságának köszönhetően az Ön friendlyway impress rendszere hosszú ideig az Ön igaz barátja marad.

Mellesleg a friendlyway impress szabvány tartozéka a +TV opció. Így az Ön friendlyway rendszere igény szerint a közönség szórakoztatására élő TV-adást is nyújthat. Ezzel a funkcióval Ön konferenciáin vagy előcsarnokaiban nem csak reklámozni tud. A gyárilag telepített friendlyway tervező és friendlyway biztonságos böngésző szoftverekkel Ön például beállíthatja a TV képernyővédőt. Ha például 10 percig nem használják az impress terminált, automatikusan megjelenik a teljes képernyőn bármilyen, Ön által kiválasztott televíziós csatorna (pl. CNN). A képernyő megérintésével a TV funkció bezárul és a rendszer ismét eredeti célját szolgálja.

outstanding Digitális kijelzők design

Digitális kijelzők
friendlyway impress
friendlyway impress
friendlyway impress touch screen kiosk

Digitális kijelzők
friendlyway impress
friendlyway impress
friendlyway impress touch screen kiosk

flexible Digitális kijelzők equipment options

Érintő-

Érintő- képernyő

webkamera

webkamera

presentation software

médiaszerkesztő

presentation software

biztonsági böngésző


sound

sound

32l

32l


 barátságosan a gyakorlatban

Digitális kijelzők in use

Sixt

friendlyway impress in use

Lufthansa

friendlyway impress in use

Mall Guide

friendlyway impress in use

Mall Guide


friendlyway impress in use

ICT Forum

friendlyway impress in use

overview


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

Tudta-e, hogy az Ön friendlyway rendszere integrált, teljesen funkcionális DVD-lejátszót is tartalmaz? Így Ön az üdvözlőrendszert hatásos szórakoztató színházzá bővítheti. Kapcsolja össze a szórakoztatást az Ön cégéről szóló információkkal.

A friendlyway mellesleg egyéni igényekre szabott alkalmazási csomagokat is kínál. Például a friendlyway méltányos áron az Ön vállalatának arculatával készíti el az impress portált. Így a felhasználók először rövid összefoglalót kaphatnak a nyújtott információkról.

A lenyűgöző képernyőméret, a folyamatos vonalak egyszerű eleganciája, valamint a speciális anyagok használata feltűnő és kivételes megjelenést kölcsönöznek a friendlyway impress-nek. A jó minőségű lakkozás, a hangsúlyos részek krómozása, valamint a polírozott fém alkatrészek időtálló, modern csillogást kölcsönöznek környezetének.

Tegye hangsúlyosabbá vállalata üzenetét diszkrét, mégis izgalmas módon! Mutassa meg látogatóinak, hogy mennyire fontos Önnek a vendégszeretet!

Alkalmazási területei:

 • Vendégüdvözlés
 • Esemény-feljegyzések
 • Szállodai információs rendszerek
 • Virtuális recepció
 • Ügyfél-információ a bemutatóteremben vagy az előcsarnokban
 • Iránymutató funkció
 • Konferencia-információ
 • Hozzáférési szabályozás
 • Múzeumok és kiállítások interaktív információs állomásai
 • Videó-, fénykép- és voicemailküldő állomások
 • Szobafoglaltsági információ 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile