Megoldások » Vásári TV szoftver megoldások » Vásári TV

Vásári TV


Nyújtson valami különlegeset a vásárra érkező látogatóinak! Saját composer 7-es szoftverünkkel kombinálva, a friendlyway trade-show TV megoldásával a következő vásáron hatásos média élménnyel jelenhet meg. Céges anyagait közvetlenül a különböző célcsoportoknak megfelelően alakíthatja, és ennek megfelelően játszhatja le az egyes prezentációkat - ráadásul menet közben dönthet, hogy melyik tartalom melyik képernyőn jelenjen meg. Igény szerint, a friendlyway az egész eljárást lebonyolítja Ön helyett. Előkészítjük az összes levetítendő anyagot, és összeállítjuk az Ön saját videó elemeit. Emellett figyeljük és ellenőrizzük a képernyőket a vásár vagy egyéb rendezvény alatt, és biztosítjuk, hogy minden teljesen zökkenőmentesen bonyolódjon. Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat. Kérjük, keressen minket bizalommal!

Felhasználási területek: Céges TV, Vásári TV

Trade-Show TV

Funkciók


  • Anyagok lejátszása vendégeknek és a kiállítás, vásár látogatóinak
  • Figyelemfelkeltő mozgó képi megjelenítések, pl. animációk
  • Vásári anyagok hibamentes lejátszása
  • Szerkesztés és frissítés magas fokú IT tapasztalat nélkül is

Előnyök


  • Könnyű kezelhetőség a Microsoft Office-alapú felületkialakításnak (Outlook, PowerPoint) köszönhetően
  • Hibamentes tartalomlejátszás
  • Szerkesztés és frissítés magas fokú IT tapasztalat nélkül is
  • Költséghatékony kommunikáció a látogatókkal, az automatikus tartalomfrissítésnek köszönhetően

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile