Digitális kijelzők » friendlyway d-sign epaper 9,7

friendlyway d-sign 9,7


A jövő névtáblái

Kezdetben volt a kő és a palatábla. Az idő múlásával a követ felváltotta a ceruza, a palatáblát pedig a papír. Később a ceruza színes lett, a palatábla pedig háttérvilágítást kapott.

A friendlyway a d-sign e-paper-rel a legkorszerűbb digitális tartalommegjelenítő rendszert mutatja be. A névtábla rendszer elektronikus tintával működik.

A friendlyway d-sign e-paper képernyő a friendlyway doorsign szoftverrel kezelhető.

A vékony képernyőbe integrált elektronika van beépítve, amely fogadja a friendlyway doorsign szerver jeleit, és megjeleníti őket a névtáblán. Kérjük, keressen meg minket részletes ajánlatért.

egyedi dizájn

Digitális kijelzők system

friendlyway d-sign epaper 9,7


barátságosan a gyakorlatban

digital doorsign

digital doorsign

dimensions

Dimensions #1


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

Alkalmazási területei


  • Digitális kijelzők doorsign
  • Hirdetőtábla
  • Pénztár kijelző
  • Rendelési rendszer a gasztronómiában
  • Információs terminál
 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile