Kioszk rendszerek » friendlyway van 17

Touch screen kiosk and kiosk design systems - Nagyításhoz kattintson ide!
A friendlyway VAN egy komplex, moduláris felépítésű terminál, mely az információs és szórakoztató funkciókon túl már pénzügyi tranzakciók elvégzésére is alkalmas.

A következő tulajdonságok teszik egyedülállóvá a piacon: Reklámtábla háttérmegvilágítással
Kihúzható szervizfront
Multifunkcionális, moduláris felépítés a későbbi bővítés céljából. (például a kártyaleolvasó, webkamera, pénzelfogadó vagy nyomtató installálása)
Időtálló, elegáns dizájn


A fw VAN terminálrendszert is speciális szoftverek teszik teljessé.

Speciális alkalmazások léteznek a virtuális portás funkciótól, a videotelefonos információs központ funkción át, egészen a kiállítási információs funkcióig és az ügyfélkapcsolati ügyintézéséig.

egyedi dizájn

friendlyway van

kiosk
design

friendlyway van

kiosk
design

friendlyway van

kiosk
design

friendlyway van

kiosk
design


egyéni felszereltségi opciók

érintő-

érintő- képernyő

webkamera

webkamera

szenzoros

szenzoros érzékelő

billentyűzet

billentyűzet


strapabíró billentyűzet

strapabíró billentyűzet

hitelkártya olvasó

hitelkártya olvasó

A4 nyomtató kupon- nyomtató

A4 nyomtató kupon- nyomtató

vonalkód olvasó

vonalkód olvasó


hirdetési felület

hirdetési felület

demo video

demo video

áttekintés

áttekintés


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

A fw VAN külsejére jellemző tökéletes egység ellenére a rendszer tovább bővíthető. Így a terminál funkcionalitása tovább szélesíthető.

Így például jegyautomataként, CD íróállomásként, vonaljegy automataként, zenei automataként, DVD-íróállomásként, internet-terminálként, bankautomataként, vevőszolgálatként, intranetes HR terminálként alkalmazzák a leggyakrabban, de természetesen még sok más célra is használható.

Az fw classic leggyakoribb felhasználási területei:

PDF nyomtató és csomagküldő szolgálati automata
Fotó automata
Személygépkocsi bérlő automata
CD íróállomás automata
Internetállomások
Látogatói üdvözlőállomások
Virtuális portás megoldások
Dolgozói intranet hozzáférési megoldások
Útbaigazító rendszerek
Kiállítási információs rendszerek
Játékállomás a vendéglátóipari egységekben
Vevőszolgálati munkahelyek
Kiállítási terminálok
Internetkávézók termináljai
Ügyfélkapcsolati terminálok
Terminál videó-, fotó-, és hangüzenetek küldésére


Hogy minél tovább élvezhesse a fw VAN előnyeit, számtalan módon védjük épségét. Egy különleges front oldali bevonat védi épségét a karcolásoktól és rongálódástól.
 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile