Megoldások » Kültéri szoftver megoldások » Digitális kirakat

Digitális kirakat


A kirakatok digitálissá válnak. Egyre több üzlet kirakatában látni különféle tartalmakat lejátszó képernyőket. A vevőket nappal és este is odavonzza az új látványosság, ahonnan értesülhetnek az éttermek specialitásairól, ingatlanhirdetésekről, új banki ajánlatokról és még sok minden másról. A friendlyway a lehető legegyszerűbbé kívánta tenni a digitális kirakattal való hirdetést, ezért egy új megoldással állt elő. A friendlyway composer 7 szoftverrel kombinálva a digital window display megoldás segítségével könnyen összeállítható a kirakatban vetítendő tartalom, teljes mértékben az Ön által elképzelt design keretein belül. Kérjük, keressen minket bizalommal! Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat.

Digital Window Display

Felhasználási területek: üzletek kirakata és kültéri hirdetőhelyek

Funkciók


 • Minden szokásos médiaformátum (PowerPoint, video, kép, szöveg, audio, PDF, stb.) egyszerű összeállítása
 • Tartalomlejátszás időzítése
 • Dinamikus valós idejű tartalmak beillesztése külső adatbázisokból
 • Rugalmas képernyőmegosztás
 • Offline prezentációk
 • Egész rendszerre kiterjedő beállítások helyi kezelése
 • Zökkenőmentes, megszakítás nélküli médiaátmenet
 • Képernyő-kikapcsolás időzítése

Előnyök


 • Költséghatékony, rugalmas tartalomfrissítés
 • Hibamentes tartalomlejátszás
 • Szerkesztés és frissítés magas szintű IT tapasztalat nélkül ie
 • Könnyű kezelhetőség a Microsoft Office-alapú felületkialakításnak köszönhetően (Outlook, PowerPoint)

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile