Megoldások » Szoftveres megoldások vásárokon » Navigáció vásárokon

Navigáció vásárokon


A kiállítási standok előtt kígyózó hosszú sorok - ez gyakori látvány vásárokon. Sőt, egy nagyobb vásár nem is lenne elképzelhető a látogatók végtelen sorai nélkül. Van azonban megoldás, amely véget vet az időpocsékolásnak: a friendlyway trade-show navigation megoldása a vásár látogatóit egyenesen azokhoz a standokhoz irányítja, ahová menni szeretnének. A látogatók, természetesen, több kiállítási célpontot is kiválaszthatnak. Az alkalmazás automatikusan kiszámítja a legjobb útvonalat, és könnyen olvasható térkép formájában jeleníti meg. A kiszámított útvonalakat egy gombnyomással ki is lehet nyomtatni. Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat. Kérjük, keressen minket bizalommal!

Felhasználási területek: Látogatók elirányítása épületekben; navigáció vásárokon
Trade-Show Navigation

Funkciók


  • Teljesen automatizálható navigációs rendszer vásárokra
  • Kiállítás alaprajzok és térképek könnyű bevitele
  • Elegáns grafikus útvonal megjelenítés
  • A legrövidebb út dinamikus kiszámítása
  • Egyszerű érintőképernyős kezelés
  • RFID látogató kártyák feldolgozása az automatikus útvonal-megjelenítéshez
  • Céges anyagok bemutatása

Előnyök


  • Költséghatékony látogató vezetés
  • Látogatók magasabb színvonalú kezelése vásárokon
  • Imázs javítása a vásárokon való kifinomult, modern vállalati megjelenésnek köszönhetően

 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile