Megoldások » Beltéri szoftver megoldások » Névtábla kijelző

Névtábla kijelző


A mai kor névtáblái digitálisak! Ez nem csak új és innovatív, hanem rendkívül hasznos is. A névtáblák címkézése időigényes és költséges lehet, ha a cégnél sok a helyiség, melyeknek gyakran változnak a használói. A friendlyway door-sign display megoldása a digitális világra bízza, és automatizálja ezt a feladatot. A teremfoglalási adatok automatikusan átkerülnek egy e célra létrehozott web-alapú alkalmazásból vagy közvetlenül az Outlook Naptárból (Calendar). Ezek az adatok aztán formázásra kerülnek, az Ön cége arculatának megfelelően, majd megjelennek az elektronikus névtáblákon. Ez az eljárás nagymértékben leegyszerűsíti az adatkezelést, ugyanakkor tükrözi a cég innovatív mivoltát. Kérjük, további részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat.
Door-Sign Display

Felhasználási területek: Konferencia- és tárgyalótermek feliratozása

Funkciók


 • Teremfoglaltsági információk automatikus megjelenítése
 • Teremfoglalások központi, web-alapú kezelése
 • Zökkenőmentes illesztés Microsoft Outlookkal vagy Lotus Notes-szal
 • A teremfoglalás közvetlenül megjelenik a névtáblán, az érintőképernyőn keresztül
 • Az összes helyiség használatának átlátható nyomon követése
 • RFID vendégkártyák automatikus szkennelése
 • Teremfoglalások hozzáférésének vezérlése
 • Teljes körű erőforrás-kezelés
 • Ügyletek tartalmának prezentációkban vagy videókban való megjelenítése
 • Bármilyen másik "beltéri kommunikációs" megoldással kombinálható

Előnyök


 • Költség hatékony teremhasználat
 • Teremhasználat jobb átláthatósága
 • Keresztfoglalások elkerülése
 • Imázs javítása a kifinomult, modern vállalti arculatnak köszönhetően

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile