Szoftverek » friendlyway biztonsági böngésző » TermékleírásAz Ön igényeire szabva


Nem szeretné, hogy alkalmazottai naphosszat szexoldalakon kalandozzanak, vagy egyéb, nem a munkájukat érintő weboldalakat nézegessenek? Meg szeretné védeni rendszerét a hekkerek támadásai ellen?

A friendlyway megoldása


A friendlyway biztonsági böngésző-rel igényei szerint korlátozhatja az egyes weboldalakhoz való hozzáférést. Ezzel megvédheti az operációs rendszerét az illetéktelen behatolóktól és a nem kívánt alkalmazások használata során felmerülő károktól.

Velünk csak nyerhet


 • Az adminisztrációs terhek csökkentése
 • Biztonságosabb műveletek az Internet használata során
 • Az automata újratárcsázás miatt megugró költségek visszaszorítása
 • Egyszerű nyomonkövethetőség
 • A navigációs elemek testreszabása
 • Személyreszabott tartalmak

A rendszer feltételei


A friendlyway biztonsági böngésző 2004 Microsoft Windows 2000 vagy Windows XP operációs rendszer alatt futtatható. A friendlyway biztonsági böngésző 2004 Microsoft Internet Explorer 6.0-n alapul. Az Ön rendszerének legalább 300 Mhz-es processzorral, 64 MB memóriával, 100 MB merevlemez tárolókapacitással és CD-ROM meghajtóval kell rendelkeznie. Az installációs fájl nagysága 10,928 MB-ot tesz ki.
Test - free downladdemo 350 KB - short intro

Leggyakoribb alkalmazási területek

 • nyilvános internetállomások biztonságának felügyelete
 • állalkozások biztonságos intranet hozzáféréseinek biztosítása (biztonságos dolgozói munkahely)
 • biztonságos internet és intranet hozzáférés biztosítása egyetemeken és iskolákban
 • biztonságos internet- ill. online-banking bankfiókokban
 • biztonságos, fizetett szörfözés az internetkávézókban
 • információs rendszerek biztosítása kiállításokon és rendezvényeken
 • látogatók üdvözlési rendszerének biztosítása
 • ügyfélkapcsolati terminálok biztosítása
 • video-, foto-, hangposta küldő állomások biztosítása
 • TV-lejátszó állomások biztosítása


Referenciánk:


Current references: Sixt, BMW, Volksbanken Raiffeisenbanken, Tchibo, Siemens, Microsoft, Lufthansa

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 


Újdonságok

Frissítés
Iskolák és egyetemek részére automatikus Proxy-Server login.

Videomail
Az új érintőképernyős kioszkjainkhoz fejlesztett videomail szoftverünk mostantól elérhető.


Microsoft Certified


 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile