Megoldások » Point-of-sale szoftver megoldások » Eligazítás bevásárlóközpontokban

Eligazítás bevásárlóközpontokban


Az USA-ból indult jelenség - a bevásárlóközpont - az utóbbi években Európában is elterjedt. Hatalmas bevásárlóközpontok épülnek mindenütt, sok egyedi üzlettel, illetve üzletlánccal. Az árubőségtől kábultan, a vásárlók könnyedén elveszítik a fonalat, hogy mit, hol találnak. A friendlyway mall guide megoldása egyszerű iránymutatást nyújt a vásárlóknak, és segít gyorsan megtalálni a keresett terméket és akciókat. Ez a szolgáltatás nagyon kevés befektetést igényel, ami szinte azonnal meg is térül. Számos bevásárlóközpont választotta már a friendlyway impress kioszk rendszert a mall guide -nak hátteret adó hardverként. Szívesen létrehozzuk az Ön egyéni igényeinek megfelelő mall guide alkalmazást, és egyéb szolgáltatásokat is vállalunk, mint például tartalomfrissítés és működés figyelése az Ön rendszerén belül. Kérjük, keressen minket bizalommal! Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat.

Felhasználási területek: bevásárlóközpontok, vásárok, konferenciaközpontok
Eligazítás bevásárlóközpontokban

Funkciók


 • Teljesen automatizálható navigációs rendszer, belső navigációra bevásárlóközpontokban
 • Elegáns grafikus útvonal megjelenítés
 • Üzletenként egyedi hirdetési tartalom beillesztése
 • A legrövidebb út dinamikus kiszámítása
 • Egyszerű érintőképernyős kezelés
 • Épület alaprajzok egyszerű bevitele
 • A résztvevő üzletek részére külön szerkesztői hozzáférés
 • Aktuális események információinak megjelenítése
 • Összekapcsolható az épület riasztórendszerével
 • Versenyek és sorsolásos játékok közvetítése

Előnyök


 • Magasabb szintű szolgáltatásnyújtás, a magas szintű tájékoztatásnak köszönhetően
 • Imázs javítása a kifinomult, modern vállalati arculatnak köszönhetően
 • Multimédiás megjelenítés nagyformátumú képernyőkön
 • Igény szerinti információ-hozzáférés

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile