Kioszk rendszerek » friendlyway waiter 17

Touch screen kiosk and Kiosk design - Nagyításhoz kattintson ide!
  • Brilliáns 17" kijelző
  • Kompakt érintőképernyős kioszk cserélhető komponensekkel
A friendlyway waiter magáért beszél. Az innovatív technológiával kialakított elegáns design rendkívül vonzó külsőt kölcsönöz az információs terminálok ezen új generációjának számára. Nem követi a kor szelleme által előírt trendeket. A friendlyway waiter teljesen új utakat nyit: megmutatja a jövőbe vezető utat. Ön is tapasztalni fogja, hogy karcsúsága ellenére mennyire sokoldalú!

A friendlyway waiter karcsú alakja.
A friendlyway waiter karcolásvédett eloxált felülettel rendelkezik.
A friendlyway waiter szabadalmazott képernyő-konstrukcióval rendelkezik.
Az elülső oldala rugalmasan alakítható, multifunkcionális panellel rendelkezik. Így lehetőség nyílik a későbbiekben, pl. kamerával való kiegészítésre is.
Az oldalakat szegélyező krómcsík kihangsúlyozza a karcsú vonalvezetést.

A friendlyway waiter rendszerek már a +TV opcióval is el vannak látva. Ennek segítségével akár digitális vagy analóg televízió adásokat is nézhet a friendlyway terminálokon.

Ezzel a funkcióval Ön kedvező benyomást tehet meglévő vagy potenciális ügyfeleire, akár kiállításokon vagy saját irodájában kerül kihelyezésre a friendlyway waiter. Az előzetesen installált friendlyway securebrowser, valamint friendlyway composer szoftverterekkel Ön akár reklámokat vagy TV adást is futtathat képernyővédőként. Amennyiben 10 percen keresztül senki nem használja a rendszert, a képernyőn automatikusan elindul az Ön által kívánt TV-program vagy a képernyővédőként beállított tartalom . A képernyő megérintésével a TV, illetve képernyőfunkció bezáródik és a rendszer ismét információs terminálként funkcionál.

egyedi dizájn

touch screen kiosk and kiosk design

kiosk
design

touch screen kiosk and kiosk design

kiosk
design

touch screen kiosk and kiosk design

kiosk
design

friendlyway waiter

kiosk
design


egyéni felszereltségi opciók

strapabíró billentyűzet

strapabíró billentyűzet

webkamera

webkamera

phone

phone

nyomtatóval

nyomtatóval szerelve


érintő-

érintő- képernyő

kültéri

kültéri

media formats

media formats

multimédiás PC

multimédiás PC


friendly in practice touch sceen kiosk

virtuális recepciós

virtuális recepciós

vendég üdvözlő

vendég üdvözlő

reptér

reptér

üzem

üzem


áttekintés

áttekintés


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

A csúcsdizájn nem lehet akadálya a későbbi bővíthetőségnek!

Az Ön friendlyway waiter kioszkrendszere szinte tetszés szerint bővíthető. Így a rendszer egy vékonyabb elülső fém résszel és egy jobban bővíthető hátoldali résszel rendelkezik. A vékonyabb változatba opcionálisan integrálható vonalkód leolvasó, videokamera, telefonkagyló vagy mikrofon. A hátoldali résznek köszönhetően a friendlyway waiter "mindentudó"-vá válhat. A kulcskiadás, nyomtatás, kártyaleolvasás vagy érmebedobás kortalanul elegáns megjelenéssel egyesíthető.

A friendlyway waiter modern, nagy teljesítményű, HP/Compaq vagy Fujitsu Siemens számítógéppel rendelkezik - az elegáns dizájnt így kiegészítve a csúcstechnológia által nyújtott tudással.

Hogy minél hosszabb ideig élvezhesse a friendlyway waiter által nyújtott előnyöket, termináljaink lopásvédett rögzítéssel vannak ellátva. A fali "tool-kit" segítségével a rendszer a falra vagy akár a vásári standra is közvetlenül felcsavarozható. A csavarok csak a ház felnyitása után, saját adminisztrátori kulcs segítségével lazíthatók.

Az fw waiter leggyakoribb alkalmazási területei:

internetállomások
látogatók üdvözlésére szolgáló állomások
virtuális diszpécser megoldások
dolgozók intranet hozzáférési megoldásai
útbaigazító rendszerek
vásári információs rendszerek
vendéglátóipar számára játékállomások
ügyféltanácsadó munkaállomások
kiállítási terminálok
 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile