Szeretne Ön

  • program információkat megjeleníteni digitális névtábláin,
  • digitális tartalommegjelenítő médiumokat használni a látogatók tömegének elirányítására,
  • különböző állomásokon használni a friendlyway composer szoftver licenszét,
  • vagy a helyi igényekhez alakíthatóvá tenni az alap digitális tartalommegjelenítéseket?

A bővíthető modulok segítségével a friendlyway composer szoftver univerzális média lejátszó eszközzé alakítható.

presentation software for digital signage systems presentation software for digital signage systems
A friendlyway névtábla szoftver csomaggal könnyen jeleníthető meg szöveg az elektronikus névtáblákon, és egyszerűen foglalhatók konferenciatermek is. Ráadásul, a névtábla digitális reklám megjelenítő médiumként is szolgálhat, és váltakozva jeleníthet meg esemény információkat vagy multimédiás tartalmakat. A friendlyway door sign szoftver bővíthető modulja TCP/IP alapú adatbázis alkalmazást használ, és bármelyik állomásról elérhető az intranet hálózaton keresztül. A friendlyway door sign modul biztonságát a jelszóval védett felhasználó-kezelés biztosítja.

presentation software for digital signage systems floating manager
A friendlyway composer floating manager szoftver lehetővé teszi az optimális licensz-takarékosságot. Felügyeli a friendlyway composer média készítő állomások használatát. Annyi friendlyway composert installálhat, amennyit csak akar, és az alkalmazottainak lehetőséget adhat a prezentációs szoftver rugalmas használatára. A konfliktusok elkerülése érdekében egyszerre csak egy digitális tartalommegjelenítő állomást lehet használni, a többieknek várnia kell. Amikor a friendlyway composer szoftver elindul, a floating manager lekérdezi, hogy a vállalat egy másik felhasználója használja-e már a licenszet. Ha nem, elindul a program; egyéb esetben megjelenik a megfelelő üzenet. Természetesen, további párhuzamos licenszek szükség szerint bármikor hozzáadhatók.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile