Szoftverek » friendlyway composer » Termékleírás

presentation software for digital signage
A megjelenítő szoftverünk és multimédiás csomag-összeállító szoftverünk, a friendlyway composer, ideális szoftver minden digitális tartalommegjelenítő TFT monitorhoz és TFT kijelzőhöz. Ezzel a médiavezérlő megjelenítő szoftverrel levetíthet bemutatókat nyilvános internet terminálokon, vendégüdvözlő rendszereken, intranet állomásokon vagy egyéb digitális tartalommegjelenítő rendszereken. A friendlyway composer megjelenítő szoftver alapcsomagja is rendelkezik minden olyan funkcióval, amely a digitális tartalommegjelenítő képernyők korszerű működéséhez szükséges. A moduljai az alábbi feladatokat látják el:

  • Digitális megjelenítendő tartalom létrehozása (composer)
  • A tartalom lejátszása az ügyfélnek (player)


buydemo 600 KB - short intro


friendlyway player


A friendlyway player lehetővé teszi a friendlyway composerrel létrehozott digitális megjelenítendő tartalmak lejátszását. A friendlyway player ellátja az ehhez a feladathoz szükséges megjelenítő szoftver intelligenciával az ügyfél állomást: Többek között előre meghatározott időben le tudja állítani a kivetítőt vagy a hatalmas képernyő kijelzőt. A szükséges szintre csökkenti a hangerőt, illetve állítani tudja a fényerőt, és alkalmazza a friendlyway schedulerrel létrehozott ütemezést.

friendlyway composer

Referenciáink


Current references: Sixt, BMW, Philip Morris, Lufthansa, Siemens, Allianz, Johnson & Johnson, Volksbanken Raiffeisenbanken, Bilfinger Berger


Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 


Újdonságok

friendlyway packager
Ezzel a távmenedzsment kiegészítéssel Ön mostantól interneten keresztül is elindíthatja prezentációit.

Bővített biztonsági böngésző kompatibilitás
A +TV funkció használata esetén prezentációit composer szoftver nélkül a friendlyway biztonsági böngészőn is futtathatja.


Microsoft Certified

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile