Megoldások » Vásári TV szoftver megoldások » Látogatók üdvözlése vásárokon

Látogatók üdvözlése vásárokon


Amikor cége részt vesz egy vásáron vagy kiállításon Önnek is nagyrészt azzal megy el a napja, hogy egyik ügyféllel találkozik a másik után? Ha igen, az nagyszerű - a vásárok a kapcsolatok bővítéséről szólnak. Ha azt szeretné, hogy a látogatói megfelelő üdvözlésben részesüljenek, miközben Ön másokkal értekezik, forduljon a friendlyway trade-show visitor welcoming megoldásához. Ez az alkalmazás elvégzi ön helyett a rutinfeladatok nagy részét. A trade-show visitor welcoming nem csak lehetővé teszi a látogatók fogadóidőpontjainak egyeztetését, hanem arról is gondoskodik, hogy a látogatók anyanyelvükön, név szerint üdvözölve legyenek minden vonatkozó képernyőn. Kérjük, keressen minket bizalommal! Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat.

Felhasználási területek: kiállítási standok
Trade-Show Visitor Welcoming

Funkciók


  • Látogatók időpontjainak szervezése
  • Látogatók neveinek megjelenítése időzítés szerint
  • Web-alapú adminisztráció
  • Zökkenőmentes integráció Microsoft Outlookkal és Lotus Notes-szal
  • Várakozó személyek hangi- és képi tájékoztatása
  • Céges anyagok bemutatása

Előnyök


  • Költséghatékony adminisztráció webes frissítés vagy Microsoft Exchange által
  • Magasabb színvonalú szolgáltatás a személyre szabott látogatóüdvözlésnek és tájékoztatásnak köszönhetően
  • Imázs javítása a vásárokon való kifinomult, modern vállalati megjelenésnek köszönhetően

 
 
 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile