Megoldások » Kültéri szoftver megoldások » Városi információs rendszer

Városi információs rendszer


Egyre több kis- és nagyváros dönt úgy, hogy nyilvános információs terminálokat hoz létre. A városlakókat megilleti a lehetőség, hogy értesüljenek az aktuális eseményekről és ajánlatokról, anélkül, hogy saját internet kapcsolatra lenne szükségük, és hogy szabadon hozzáférjenek a közintézmények által nyújtott elektronikus szolgáltatásokhoz. Ráadásul, naprakész turisztikai információknak is rendelkezésre kell állniuk a helyi nevezetességekről és látnivalókról. A friendlyway city information csomagja első osztályú megoldás, amely lehetőséget ad a város közérdekű információinak digitális kültéri terminálokon való szerkesztésére és megjelenítésére, például a friendlyway arctic kioszk rendszer használatával. Itt, a friendlyway-nél segítünk Önnek minden személyre szabott lépésnél - tartalom létrehozása, frissítés, szoftverkarbantartás és felhasználási statisztikák -, és ez csak egy kevés többletköltséget jelent. Örömmel készítjük el városuknak egyedi ajánlatunkat.
City Information

Felhasználási területek: városi információ, turista információ, kiskereskedelmi / ipari közösségi hírek

Funkciók


 • Interaktív hozzáférés mindenfajta városi információhoz
 • Tömegközlekedési információk integrációja
 • Városi látnivalók népszerűsítése: turista információ
 • Rugalmas képernyőmegosztás
 • Egész rendszerre kiterjedő beállítások helyi kezelése
 • Zökkenőmentes, megszakítás nélküli média átmenet
 • Képernyő-kikapcsolás időzítése
 • Automatikus rendszerfigyelés

Előnyök


 • Célzott, modern városmarketing
 • Alacsony frissítési költség, külső adatforrások integrációjának köszönhetően
 • Helyi kiskereskedelem és ipar támogatása
 • Helyi turizmus támogatása
 • Költséghatékony karbantartás
 • Modern város imázs a közvélemény szemében

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile