Megoldások » Point-of-sale szoftver megoldások » Mobil terméktájékoztatás

Mobil terméktájékoztatás


Nem mindig van rá lehetőség, hogy információs kijelzőket helyezzenek el a bemutatott termék közvetlen közelében. Egy autókereskedésben például, a vásárlóknak gyakran választaniuk kell, hogy az autó adatait tartalmazó információs rendszert tanulmányozzák, vagy magát az autót vegyék szemügyre. Lehetséges ugyan, hogy előbb az információkra volna szükségük, a legtöbb vásárló azonban szeret inkább azonnal az autókhoz menni. Az ilyen jellegű helyzetek jobb kezelésére a friendlyway új projekt megoldást fejlesztett ki, mobile product information néven. Ez az alkalmazás a beépített RF chip segítségével felismeri az egyes tárgyakat (jelen esetben autókat), és WLAN-on keresztül azonnal megjeleníti a képernyőn a megfelelő termékadatokat. A vásárlók így mindig naprakész tájékoztatást kaphatnak az előttük lévő termékről. Ugyanezen az elven használható az alkalmazás vásárokon, kiállításokon, múzeumokban, művészeti galériákban stb. A friendlyway mobil kioszk rendszerrel kombinálva a mobil terméktájékoztatás rendkívül hatékony segítség az értékesítésben. Kérjük, keressen minket bizalommal! Örömmel készítjük el önnek egyedi ajánlatunkat.

Felhasználási területek: járműértékesítés, művészeti galériák, múzeumok, stb.
Mobil terméktájékoztatás

Functions


 • Termék adatbázisokhoz kapcsolt multimédiás termékbemutatás
 • RFID-alapú helyzet és termékfelismerés
 • Intelligens energiagazdálkodás
 • Többnyelvű adatmegjelenítés
 • Egyszerű érintőképernyős kezelés
 • Központi adminisztrációs felület
 • Automatikus frissítés WLAN-on keresztül

Előnyök


 • Megnövelt forgalom, a termék közelében elérhető tájékoztató adatoknak köszönhetően
 • Igény szerinti információ-hozzáférés
 • Magas színvonalú termékbemutatás nagyformátumú kivetítőkön
 • Imázs javítása a kifinomult, modern vállalati arculatnak köszönhetően

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile