Kioszk rendszerek » Egyedi kialakítású rendszerek

kiosk design and touch screen kiosk
Az elegáns friendlyway érintőképernyős kioszk hagyományos rendszerek visszafogott megjelenésűek, így a kioszkok illenek minden építészeti és belsőépítészeti stílushoz.

A nagy forgalmú helyeken azonban gyakran szükség van a fokozott figyelemfelkeltésre. Ahogyan a virágok kínálják a saját virágporukat a méheknek, a kioszk design rendszer hardver kialakítása is úgy kínálja a benne rejlő tartalmat és tranzakció-lehetőségeket.

Egy Coca Cola érintőképernyős hirdető terminál például leginkább egy Coca Colás üveg alakjában hívja fel magára a figyelmet. A Chiquita sikeresen hirdet egy multimédiás banánnal, a Red Bull pedig, természetesen, egy interaktív Red Bullos dobozzal.

souveränes kiosk design

kiosk design and touch screen kiosk

Sixt

kiosk design and touch screen kiosk

kültéri

red bull

red bull

BMW kiosk

BMW kiosk
design

Messe Frankfurt

Messe Frankfurt

entimo

entimo

vodafone

vodafone

Konica Minolta

Konica Minolta


Ströer

Ströer

cosmodard

cosmocard

Sixt kiosk
design

Deutsche Bahn


Lotto

German
lottery

BMW

BMW Bank

Puma

Puma kiosk
design

 


friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065


Egy másik ok, amiért érdemes az egyedi kialakítást választani a hagyományos megjelenésű friendlyway rendszerek helyett az, hogy a hardver elemek speciális igényeket támasztanak. Egy DVD-ROM állomás például nyilvánvalóan nem fér bele a vékony friendlyway classic érintőképernyős kioszk házába.

Ha egyedi megjelenést szeretne, nem kell tovább keresnie: a friendlyway-jel megtalálta a tökéletes megoldást. A friendlyway nem csak egyedi kioszk design szoftver megoldásokat kínál érintőképernyős kioszkokhoz vagy digitális kijelzőkhöz. A friendlyway partner a leginkább megfelelő, egyedi hardver kialakításában is. A kioszk design megtervezésével kezdve, az első prototípus előállításától a nagytételű gyártásig, a friendlyway teljes, tökéletes megoldásokat kínál.
 


 

 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile