Internet kiosk szoftverek » friendlyway composer » composer professional

A megjelenítő szoftverünk és multimédiás csomag-összeállító szoftverünk, a friendlyway composer, ideális szoftver minden digitális tartalommegjelenítő TFT monitorhoz és TFT kijelzőhöz. Ezzel a médiavezérlő megjelenítő szoftverrel levetíthet bemutatókat nyilvános internet terminálokon, vendégüdvözlő rendszereken, intranet állomásokon vagy egyéb digitális tartalommegjelenítő rendszereken.

A friendlyway composer megjelenítő szoftver professzionális csomagja rendelkezik minden funkcióval, amely a digitális tartalommegjelenítő képernyők korszerű működéséhez szükséges.

A moduljai az alábbi feladatokat látják el:

  • Digitális megjelenítendő tartalom létrehozása (composer)
  • A tartalom lejátszása az ügyfélnek (player)
  • Megjelenítés időzítése (scheduler)
  • Multimédiás csomag-összeállítás és távirányított tartalom elosztás (packager)
  • Váltás a bemutatók és élő televízió között, egy távirányító gomb lenyomásával (biz tv creator)

composer professzionális csomag tartalma:


presentation software for digital signage systems presentation software for digital signage systems
A multimédiás alkotással, multimédiás csomag-összeállítással és a megjelenítő szoftverrel a friendlyway composer a legalkalmasabb média alkotóműhely digitális tartalommegjelenítések létrehozásához és a kívánt média vezérlések elrendezéséhez. Ha több megjelenítő képernyővel kíván dolgozni, mindössze egyetlen friendlyway composer megjelenítő szoftver licenszre van szüksége, valamint a kedvező árú lejátszó licenszre minden képernyőhöz.

presentation software for digital signage systems player
A friendlyway player lehetővé teszi a friendlyway composerrel létrehozott digitális megjelenítendő tartalmak lejátszását. A friendlyway player ellátja az ehhez a feladathoz szükséges megjelenítő szoftver intelligenciával az ügyfél állomást: Többek között előre meghatározott időben le tudja állítani a kivetítőt vagy a hatalmas képernyő kijelzőt. A szükséges szintre csökkenti a hangerőt, illetve állítani tudja a fényerőt, és alkalmazza a friendlyway schedulerrel létrehozott ütemezést.

scheduler scheduler
A friendlyway scheduler lehetővé teszi a digitális tartalommegjelenítések időzítését és a kapcsolódó eszközök egyidejű vezérlését. Nem kell többé fejben tartania, hogy mikor kell be- és kikapcsolni a megjelenítő képernyőket: a megjelenítő szoftver gondoskodik erről Ön helyett! A létrehozott időzítést a friendlyway player valósítja meg. Hamarosan: a megjelenítések vizuális ábrázolása oszlopgrafikonban.

packager packager
A friendlyway packager egy multimédiás csomag megjelenítő szoftver, amely lehetővé teszi a digitális tartalommegjelenítés egyszerű frissítését, függetlenül a szerkesztő állomás és a megjelenítő képernyő közti földrajzi távolságtól. Ezzel gyermekjáték menteni a változásokat, tömöríteni, vagy továbbítani a tartalmat. A friendlyway packager megjelenítő szoftver automatikusan elvégzi ezeket a feladatokat Ön helyett. Egyedül a megjelenítő képernyő internet hozzáférését kell biztosítani.

biz tv creator biz tv creator
Szeretne a közönségének vagy kezelő személyzetének választási lehetőséget adni a különböző friendlyway composer prezentációs szoftver megjelenítések között? Ezt megteheti anélkül, hogy másoknak hozzáférést engedélyezne a prezentációs PC-hez. A friendlyway biz tv creator lehetőséget ad a digitális tartalommegjelenítés TV-távirányítón keresztüli vezérlésére. Így az egyik csatornán mehet egy PowerPoint prezentáció, egy másikon futhat a vállalat weboldala, egy harmadik adhat élő TV közvetítést, és így tovább...

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:  
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile