Szoftverek » friendlyway biztonsági böngésző » video mail

Az internet kioszk szoftver biztonságos böngészőnk meg tudja védeni a TFT kijelzőket és TFT monitorokat a visszaélésektől. Ezzel az internet kioszk szoftverrel tökéletesen védetté tehető az érintőképernyős kioszkok, PC-k vagy intranet állomások internet hozzáférése. A video mail internet kioszk szoftver rendszer magában foglalja ezt a web böngésző funkciót, és lehetőséget ad az ügyfeleknek, hogy fontos videó üzeneteket küldjenek az érintőképernyős kioszkról.

biztonsági böngésző videomail

Az ön problémája:

Szeretné megismertetni innovatív termékét a célcsoportjával - a lehető leggyorsabban. Egy jól működő hirdetéssel, de hirdetési költség nélkül.

A mi internet kioszk szoftver megoldásunk:

A friendlyway video mail állomás lehetővé teszi videó üzenetek küldését, közvetlenül a tartózkodási helyéről. Miután az érintőképernyős kioszk képernyőjéhez hozzáértek, a rendszer rögzít egy legfeljebb 20 másodperces videó felvételt az előtte álló személyről, melyet aztán e-mailen elküld a címzett(ek)nek. Cége rendezvényére bérelhet, vásárolhat vagy lízingelhet v-mail stationt.

Az internet kioszk szoftver ideális az alábbi célokra:

Idegenforgalmi központok, múzeumok, hotel előcsarnokok, mozik, rendezvények, vidámparkok és még sok más. Imponáljon ügyfeleinek vásárokon és rendezvényeken személyes videó üdvözlet vagy elektronikus képeslapküldési lehetőséggel a vásári standról, az érintőképernyős kioszk segítségével. A friendlyway video mail internet kioszk szoftver megoldással a vásári stand látogatói üdvözlő videó felvételt vagy elektronikus képeslapot készíthetnek a designer érintőképernyős kioszkokon, majd e-mail mellékletként elküldhetik.

Semmit nem kell tennie ahhoz, hogy ilyen vásári látványosságra tegyen szert. Mi az Ön cége arculatának megfelelően kialakítjuk a friendlyway video mail internet kioszk szoftver designját, helyben telepítjük és teszteljük az alkalmazást az érintőképernyős kioszkokon, majd az esemény után érte megyünk az Ön irodájába. Mindezt kedvező áron ajánljuk. Keressen meg minket!

internet kiosk software functions:

internet kiosk software for touch screen kiosks

video & fun

internet kiosk software for touch screen kiosks

dead easy

video mail

double feature

infotainment

infotainment


look

look & feel

advertising

advertising

hálózati

hálózati elérés

overview

overview


friendlyway HOTLINE @ +36-(1)-785-35-05

A friendlyway videomail internet kioszk szoftver megoldással természetesen pénzt is kereshet. A fizetés funkcióval az ügyfelek érmével vagy kártyával fizethetnek a videomail küldésért. Megjegyeznénk, hogy a németországi Zugspitze tetején álló étteremből több mint 12 000 elektronikus képeslapot küldtek el egy év alatt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe: 


Újdonságok

Most már linket is küldhet
A legújabb videomail internet kioszk szoftverrel a friendlyway szerver linkek küldését is lehetővé teszi az érintőképernyős kioszkokon. A szerver linkre kattintva az ügyfél közvetlenül az Ön szerveréről hívhatja le a videó-, kép- vagy hangüzenetet. Ennek előnye: a lehívást rögzíteni lehet, így a siker nyomon követhető.


 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile