Digitális kijelzők » friendlyway solaris 32

friendlyway solaris 32


Építsen saját kültéri kioszkot

A napsütéshez és kültéri környezethez alkalmazkodó friendlyway solaris készülékkel minden időjárási körülményben alkalmas kültéri vagy kirakati használatra való ügyfélkiszolgálót hozhat létre. A kifejezetten a friendlyway solaris számára kifejlesztett, beépített levegő befújásos hűtőrendszer alkalmazkodik a hőmérsékletváltozásokhoz.

Ezzel még különösen erős napsugárzás esetén is elkerülhető a képernyő optikai sűrűsége, ami más gyártók termékeinél gyakran előfordul.

Az opcionális klimatizált modellel a friendlyway solaris egészen extrém időjárási körülmények között is használható. A kifejezetten a friendlyway solaris számára kifejlesztett transflective kijelző visszaveri a napfényt, és felerősíti a megjelenített képet.
Ez biztosítja, hogy a kép még közvetlen napfényben is jól látható. A friendlyway solaris készüléket egy illesztő berendezéssel együtt szállítjuk. Érdeklődjön róla!

egyedi dizájn

friendlyway solaris 32
friendlyway solaris 32
complete kit
complete kit
airjet cooling
airjet cooling

barátságosan a gyakorlatban

dimensions
Dimensions #1

friendlyway HOTLINE @ (+36 1) 78 99 065

Alkalmazási területei:


 • elektronikus ajtótáblák
 • látogatók üdvözlésére szolgáló oszlopok
 • virtuális recepció megoldások
 • polcra helyezhető képernyők
 • reklámképernyők, mint bolti kellékek
 • szörfözésre használatos állomások
 • dolgozók intranet hozzáférési megoldásai
 • iránymutató rendszerek
 • vásári információs rendszerek
 • megrendelési rendszerek a vendéglátóiparban
 • pénztári képernyők
 • ügyféltanácsadó munkahelyek
 • gépkezeléshez használt vezérlő képernyők
 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

e-mail címe:
 
 

 
A friendlyway az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére: érintőképernyős kioszkok (internet terminálok), információs pavilonok, internet hozzáférést biztosító állomások, digitális fényképező-fülkék, cd/dvd-író állomások, zeneautomaták, jegykiadó kioszk automaták, videomail állomások, névjegykártyák regisztrációjára szolgáló állomások, szobák és épületek megjelölésére és kezelésére szolgáló megoldások, stand-alone és polcra szerelhető promóciós érintőképernyők, ügyfelek üdvözlésére szolgáló megoldások, projekteken alapuló egyedi kioszk megoldások, friendlyway rendszerek lízingelése üzleti vásárokra és eseményekre, pavilonba telepíthető szoftverek, biztonságos böngésző szoftver, távoli felügyeletre szolgáló szoftverek, kivetítőn történő előadások tervezését elősegítő szoftverek, LCD- és plazmaképernyők távoli felügyeletére szolgáló szoftverek, integrált TV és multimédia állomások, röviden: a friendlyway önkiszolgáló és üzleti információs szoftver- és rendszermegoldásokat nyújt mind viszonteladói üzletekben, mind nyilvános helyeken. A friendlyway továbbá országos és nemzetközi szintű egyedi szoftverprojektek megvalósítását is vállalja. A friendlyway eddig több, mint 150 projektnél automatizálta és optimalizálta az operációs- és munkafolyamatokat. A megoldások megvalósítása közben a friendlyway olyan csúcstechnológiát használ, mint a Microsoft .net platformja és olyan fejlesztési szabványokat követ, mint a Rational Rose. A friendlyway egyéni igényekre kifejlesztett, az adott ágazat speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztett ki és telepített vállalatoknál, szállodákban, iskolákban, egyetemeken, kórházakban, városházákon, városokban és kistelepüléseken, kutatóintézetekben, bankokban, biztosító-társaságoknál, közhivatalokban, éttermekben, a kereskedelemben, repülőtereken, benzinkutaknál, a médiában, vásárokon, a gyógyszeriparban, az egészségügyi szektorban, bevásárlóközpontokban, ingatlanközvetítő irodákban, múzeumokban, telekommunikációs szolgáltatóknál, gépkocsi-kereskedőknél és még számos más esetben.


Elköltöztünk! Új címünk: Millenium Center - 1052 Budapest, Pesti Barnabás utca 4. | mail: info@friendlyway.hu | tel: (új!) (+36 1) 78 99 065

Európa piacvezető kültéri kioszk szolgáltatója - it's the smile